Crafter's Companion
Main image

Over Crafter’s Companion

Crafter's Companion werd opgericht in 2005 en sinds dien is ons merk en het aantal artikelen blijven groeien en steeds populairder geworden. Wij zijn bekend over de hele wereld om onze innovatieve producten, CD's en rubberen stempels en niet te vergeten onze populaire kleuren assortiment, Spectrum Noir!

Onze groei komt niet alleen uit de verscheidenheid van ons assortiment, maar ook door onze diversiteit aangezien we regelmatig nieuwe collecties, merken en licentie produkten presenteren. We hebben in het verleden al grote successen gevierd met o.a. Beatrix Potter.

We fungeren ook als een Europese distribiteur voor een aantal merken zoals: Darice, Xyron, Stazon, Memento en Easy Crystal.

.

Wij willen het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om alle merken en producten die wij distribueren te kunnen bestellen en hebben daarom deze nieuwe website gelanceerd. Deze is zo ontworpen dat het bestellen van ons assortiment nog makkelijker en efficient te maken.

Deze site bevat een uitgebreide download sectie, catalogi om uit te printen, prijslijsten, PDF-instructie boekjes, afbeeldingen en logo's die u voor uw eigen website kunt gebruiken. Ook kunt u huidige en oude nieuwsbrieven bekijken om ervoor te zorgen dat u nooit meer informatie over nieuwe producten of aanbiedingen mist.

Meld u nu aan als klant om alle producten te kunnen bekijken en om te profiteren van onze fantastische prijzen en aanbiedingen.