Crafter's Companion

Verkoop Voorwaarden

CRAFTER metgezel - ALGEMENE VOORWAARDEN
Voordat u een bestelling is het noodzakelijk dat u de volgende Algemene Voorwaarden hebt gelezen zorgvuldig. Het is belangrijk dat je bereid bent om zich te houden aan hen, zodat uw bestelling succesvol en efficiënt kan worden voltooid zijn.

NIEUWE KLANTEN
Alle nieuwe accounts worden geopend op een pro-forma basis. Krediet zal niet worden beschouwd totdat de eerste 3 bestellingen zijn betaald pro-forma, waarna u kunt toepassen voor kredietvoorwaarden (Credit Account formulier is beschikbaar op aanvraag). Onze producten worden geleverd aan de handel voor wederverkoop alleen, niet voor gebruik eindgebruiker. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren om welke reden.

BESTEL VOORWAARDEN
We hebben een minimale opening orderwaarde van £ 150 netto (kwalificatie voor franco).
Re-bestellingen van meer dan £ 75 netto (alle bestellingen onder £ 150 netto zal onderworpen zijn aan het vervoer op £ 7,99 + BTW) Minimale afname per item is 3, tenzij anders vermeld moet zijn. Discrepanties op leveringen of facturen dienen onmiddellijk te worden gemeld.

KREDIETVOORWAARDEN VOORWAARDEN
Crafter's Companion Ltd heeft het recht om terug te houden verkooporders moet uw account te laat.
Crafter's Companion Ltd heeft het recht om uw kredietvoorwaarden te trekken moet je volharden in het betalen van uw facturen na de overeengekomen voorwaarden.

Alle goederen blijven eigendom van Crafter's Companion Ltd blijven totdat de goederen volledig zijn betaald. Companion Crafter's houden het recht om onze voorraad te verzamelen in geval van niet-betaling, uw faillissement of uw liquidatie.

BETAALVOORWAARDEN
Wij accepteren betalingen met credit / debit card, via cash, cheque of door BACS. Onderworpen aan kredietvoorwaarden wordt overeengekomen, betaling strikt binnen 30 kalenderdagen na factuurdatum.

LEVERING EN VERVOER
Houd rekening met 7 dagen voor levering, hoewel we in de praktijk meestal bestellingen de volgende dag.
Vervoer en behandeling naar gebieden op het vasteland van het Verenigd Koninkrijk zal worden betaald op orders met een netto waarde van £ 150,00 of meer, dan zal wagen buiten het vasteland van het Verenigd Koninkrijk in rekening worden gebracht tegen kostprijs. Bestellingen binnen het vasteland van het Verenigd Koninkrijk onder de waarde van £ 150,00 netto verzendkosten in rekening gebracht - € 7,99 per bestelling.

TRADE LEVERINGSVOORWAARDEN
Handel termen zijn alleen beschikbaar voor retailers. Alle producten moeten worden verkocht tegen de aanbevolen verkoopprijs en niet permanent verdisconteerd. Web-only retailers zijn toegestaan aanbod en producten kunnen worden verkocht via Ebay, zolang het is via een Ebay winkel front.

BESTELINFORMATIE
Bestellingen kunnen online via deze website worden geplaatst, via fax of e-mail; Als alternatief kunt u het kantoor maandag roepen tot vrijdag 09:00-05:00 en spreken met uw Account Manager, die zal blij zijn om te helpen.

    
ALS U het bovenstaande gelezen en vragen hebt over een van onze algemene voorwaarden, AUB NIET GERUST CONTACT MET ONS ter verduidelijking. Door een bestelling gaat u akkoord met DEZE VOORWAARDEN. ALLE PRIJZEN zijn correct op het ter perse gaan en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.