Crafter's Companion

Sara Davis (voorheen Johnson) studeerde cum laude af aan de Universiteit van York Management School. Als onderdeel van haar studie heeft ze een jaar gewerkt voor een postorder bedrijf dat actief is in de Arts en Crafts sector. Nadat ze product ontwikkeling research had gedaan, en tegen de tijd dat ze terugkeerde om haar laatste studiejaar in oktober 2005 af te ronden, had ze een aantal producten in de laatste ontwikkelingsfase en voelde ze de noodzaak om door te gaan in plaats van haar afstuderen af te wachten (zoals eerder haar bedoeling was).

Zodoende werd in 2005 Crafter’s Companion opgericht. Crafter’s Companion heeft nu een hoofdkantoor in het Noord-Oosten van Engeland, evenals in de USA California, van waaruit de Amerikaanse kant van het bedrijf word geleid.

Sinds de introductie van de Enveloper, die Sara heeft ontworpen en ontwikkeld met de hulp van haar vader, is het bedrijf explosief door gegroeid. Talloze prijzen zijn zowel door Sara als het bedrijf gewonnen, zowel in de hobby industrie als de zaken wereld. Innovatieve producten zoals de Rock-a-Blocks en de Ultimate Pro hebben de crafting wereld veranderd en meer mensen aangemoedigd om met papier aan de slag te gaan.

Crafter’s Companion is uitgegroeid tot een van Europa’s fabrikanten en leveranciers van hobby produkten. We zijn een familiebedrijf dat er bekent om staat om zijn innovatieve hobby producten en benodigdheden.