Crafter's Companion

Demonstraties

DEMONSTRATIEPROGRAMMA

Wij van Crafter’s Companion bieden een demonstratieprogramma aan om u te helpen bij het onderwijzen en verkopen van onze producten. Lees verder voor meer informatie als u overweegt om een demonstratiedag te boeken.

Wij willen u helpen om uw onderneming te laten groeien en zijn daarom blij ons in-store demonstratieprogramma aan te kunnen bieden om u te helpen het merk Crafter’s Companion en zijn producten bij uw klanten te promoten. Dit is een geweldige manier om klanten aan te moedigen uw winkel te bezoeken en meer te weten te komen over onze reeks producten. Elke demonstratie wordt zorgvuldig gepland en ontworpen om praktische tips en creatieve ideeën te bieden zodat uw klanten de producten van Crafter’s Companion op nieuwe en geïnspireerde manieren gaan gebruiken.

Als u meer wilt weten, stuur dan een e-mail naar Louise Welsh op louise@crafterscompanion.co.uk.

VOORWAARDEN VOOR EEN STANDAARD DEMONSTRATIE

• De kosten van een demonstratiedag zijn ofwel voor minimaal £ 800 aan producten of een prepaid honorarium van £ 150 voor de demonstrateur. De reiskosten en kosten van accommodatie (indien van toepassing) van de demonstrateur moeten ook worden betaald.

• De bestelde voorraad voor de demonstratiedag wordt in de week van die datum bezorgd.

• Vanwege de beschikbaarheid van de demonstrateur moeten we de demonstratiedagen beperken tot maximaal 4 per jaar per klant.

• Crafter’s Companion biedt alleen demonstratiedagen aan. Wij kunnen geen demonstrateur leveren die lessen kan geven of voor ‘make & takes’ binnen dit programma.

• Demonstratiedagen duren van 10:00 tot 16:00 en demonstrateurs nemen een pauze voor de lunch.

• Er dient een geschikte ruimte, dat wil zeggen een tafel en een stoel, aan de demonstrateur te worden geboden en, indien mogelijk, moet er een stroomvoorziening beschikbaar zijn.

• Alle boekingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de demonstrateur en moeten geregeld worden met Louise Welsh op louise@crafterscompanion.co.uk en niet direct met de demonstrateur.


HULP BIJ HET ADVERTEREN VOOR DEMONSTRATIEDAGEN

Zodra u één van onze demonstrateurs geboekt hebt, zullen we u helpen om ervoor te zorgen dat u een zo succesvol mogelijke dag zult hebben door een gepersonaliseerde ‘Demonstratiedag’ flyer te ontwerpen en te printen met al uw gegevens er op. U kunt deze gebruiken om voor het evenement te adverteren in uw winkel of bij u in de buurt. Voor elke geboekte ‘Demonstratiedag’ ontvangt u 100 A5 en twee A3 flyers die in een beschermende harde buis verpakt zijn om ervoor te zorgen dat ze veilig en klaar voor gebruik bij u bezorgd worden. Flyers zullen een maand vóór de door u geboekte specifieke datum bezorgd worden per Royal Mail 1ste klas post.  Op verzoek kunt u gratis extra flyers ontvangen, als u dit van tevoren aangeeft.


U GAAT HIERMEE AKKOORD MET ALLE HIERBOVEN VERMELDE VOORWAARDEN ALS U ERVOOR KIEST OM EEN DEMONSTRATEUR IN TE HUREN VIA CRAFTER’S COMPANION LTD. ALS U ZICH NIET HOUDT AAN DEZE VOORWAARDEN KAN DIT ERTOE LEIDEN DAT BOEKINGEN VOOR TOEKOMSTIGE DEMONSTRATIEDAGEN GEWEIGERD WORDEN.