Crafter's Companion

Data bescherming verklaring

Onze toewijding aan privacy

Crafter's Companion hecht waarde aan het beschermen van uw privacy. Als onderdeel van deze verbintenis, bieden wij deze mededeling waarin onze online informatie praktijken en de keuzes die u kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Om dit bericht gemakkelijk te vinden, maken we het beschikbaar op de bodem van elke standaard pagina op de website.

Onze Privacy Policy is niet van invloed op uw wettelijke rechten als consument.
De informatie die wij verzamelen

Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde of op deze website verstrekte informatie. Op sommige pagina's kunt u producten bestellen, aanvragen doen, en je aanmelden om materialen te ontvangen. De aard van de verzamelde persoonlijke informatie op deze pagina's zijn:

Naam
Adres
E-mailadres
Telefoonnummer

Op sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te dienen. Bijvoorbeeld, als u een gift online bestellen en willen dat het rechtstreeks naar de ontvanger, moet u het adres van de ontvanger in te dienen. In dit geval, de aard van de verzamelde persoonlijke gegevens zijn:

Naam
Adres
Telefoonnummer

De informatie die wij niet verzamelen via deze website:
Credit / Debit Card Informatie - alle betaalgegevens worden genomen en niet opgenomen door een derde partij payment processor.

Alle informatie zal rechtmatig en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens 1998 worden verzameld.

Hoe wij informatie gebruiken

We gevoelige informatie over u verzamelen nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming, en de informatie die we hebben zijn zo nauwkeurig en actueel mogelijk te zijn. U kunt ons e-mailen om te vinden wat informatie over u. Als u onjuistheden vinden laat het ons weten en wij zullen verwijderen of corrigeren voor u.

We zullen alleen informatie over u verzamelen om de volgende redenen:

    * Om u in staat om onze e-commerce site gebruiken

    * Om uw bestellingen te verwerken

    * Om de handel toepassingen of andere toepassingen gemaakt online te verwerken

    * Om te gaan met eventuele vragen die u heeft over onze diensten

    * Om u in staat te stellen toegang te krijgen tot bepaalde materialen en onderdelen binnen de site

    * Op verzoek Om u materialen sturen

We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling op die bestelling af te ronden. We gebruiken deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om dat bestelling af te ronden. We gebruiken de informatie die u over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling alleen om het product te verzenden en om de levering te bevestigen. We gebruiken deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om dat bestelling af te ronden.

Wij bieden geschenk-kaarten waarmee je kunt een artikel te bestellen voor een andere persoon personaliseren. Informatie die u aan ons om een cadeau-kaart te maken wordt alleen gebruikt voor dat doel, en het wordt alleen verstrekt aan de persoon die de gift ontvangen.

Wij gebruiken terugkeer e-mail adressen aan de e-mail die we ontvangen te beantwoorden. Deze adressen worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet gedeeld met derden.
U kunt zich inschrijven met onze website als u graag in ons assortiment, evenals updates over onze nieuwe producten en diensten te ontvangen. Informatie die u op onze website zullen niet worden gebruikt voor dit doel, tenzij u het invullen van het inschrijfformulier. We hebben geen willekeurige marketing e-mails naar persoonlijke e-mailadressen (spam) te sturen. Noch hebben wij uw gegevens doorgeven aan andere bedrijven die waarschijnlijk naar e-mail die u om deze reden.

We maken gebruik van niet-identificatie en geaggregeerde informatie om beter ontwerp van onze website en te delen met adverteerders. Zo kunnen we een adverteerder vertellen dat X aantal personen bezocht een bepaald gebied op onze website, of dat Y aantal mannen en Z aantal vrouwen vulden ons inschrijfformulier, maar we zouden niet iets dat kan worden gebruikt voor het identificeren openbaren die individuen.

Tot slot, nooit de persoonlijk identificeerbare informatie die ons online op een manier die niets met de hierboven beschreven maken we gebruik of delen zonder ook het verstrekken u de mogelijkheid om opt-out of andere wijze niet-verwante toepassingen te verbieden.

Onze inzet voor gegevensbeveiliging

Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, gegevens accuraat te houden, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben wij de geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen.

Onze toewijding aan de privacy van kinderen

Het beschermen van de privacy van de zeer jonge is bijzonder belangrijk. Om die reden, wij nooit informatie verzamelen of te handhaven op onze website uit die we eigenlijk weten jonger bent dan 13, en geen deel van onze website is gestructureerd om iedereen aan te trekken onder de 13 jaar.
Hoe heeft u toegang tot of correctie van uw gegevens

U kunt al uw persoonlijk identificeerbare informatie die we online verzamelen en onderhouden door contact met ons te openen. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te beschermen.
U kunt feitelijke fouten in uw persoonlijk identificeerbare informatie te corrigeren door het sturen van een verzoek dat op geloofwaardige wijze toont fout.

Om uw privacy en veiligheid te beschermen, zullen we ook redelijke stappen om uw identiteit te verifiëren voordat toegang verlenen of correcties.

Hoe ons te contacteren

Mocht u nog andere vragen of opmerkingen heeft over deze privacy-beleid, neem dan contact met ons op.